Diesel Common Rail Injection System Maketi - Tuputupu ae, Fa'asologa, COVID-19 A'afiaga, ma Va'aiga (2022 - 2027)

O le Diesel Common Rail Injection System Market sa taulia i le $ 21.42 piliona i le 2021, ma e faamoemoe e oʻo atu i le $ 27.90 piliona i le 2027, resitalaina le CAGR e tusa ma le 4.5% i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga (2022 - 2027).

O le COVID-19 na afaina ai le maketi.O le faʻamaʻi COVID-19 na vaʻaia le paʻu o le tamaoaiga i le toetoe o itu tetele uma, ma suia ai le faʻaogaina o tupe faʻatau.Ona o le lokaina o loʻo faia i le tele o atunuʻu, ua faʻalavelaveina femalagaiga faavaomalo ma le atunuʻu, lea na matua aʻafia ai le sapalai o le tele o pisinisi i le lalolagi, ma faʻalauteleina ai le va o sapalai-manaoga.O le mea lea, o le toilalo i le sapalai o mea mataʻina ua faʻamoemoeina e faʻalavelaveina ai le gaosiga o le gaosiga o le tiso masani faʻapipiʻiina auala, lea e aʻafia ai le tuputupu aʻe o maketi.

I luga o le vaitaimi umi, o le malosi o le faʻaaogaina o faʻamalama o loʻo faʻamalosia e le lalolagi atoa ma le siosiomaga faʻalapotopotoga o loʻo faʻailogaina e faʻalauiloaina le tuputupu aʻe o le maketi masani o le tui eletise.E le gata i lea, o le tau maualalo o taavale tiso, faʻapea foʻi ma le tau maualalo o le tiso pe a faʻatusatusa i le penisini, o loʻo faʻaosofia ai foi le aofaʻi o faʻatauga o taavale tiso, ma aʻafia ai le tuputupu aʻe o maketi.Ae ui i lea, o le faʻateleina o le manaʻoga ma le faʻaogaina o taʻavale eletise i le vaega o taʻavale ua faʻamoemoe e faʻalavelaveina le tuputupu aʻe o le maketi.O lesi foi mea,

Bharat Stage (BS) masani e fa'atatau i tulafono fa'amausali e ala i le fa'aitiitia o le maualuga fa'atagaina o mea filogia paipa si'usi'u.Mo se faʻataʻitaʻiga, BS-IV - faʻafeiloaʻi i le 2017, faʻatagaina 50 vaega i le miliona (ppm) o le sulfur, aʻo le fou ma faʻafouina BS-VI - faʻaaoga mai le 2020, faʻatagaina naʻo le 10 ppm o le sulfur, 80 mg o le NOx (Diesel), 4.5 mg/km o matā'ele'ele, 170 mg/km o le hydrocarbon ma le NOx fa'atasi.

O le US Energy Information Administration ma le International Energy Agency na valoia o le manaoga o le malosi o le lalolagi e tatau ona siitia i luga atu o le 50% mai le taimi nei i le 2030 pe afai e le suia faiga faavae.E le gata i lea, o le tiso ma le penisini o lo'o valoia o le a tumau pea le ta'uta'ua o suau'u ta'avale se'ia o'o i le 2030. O afi tiso e taugofie le suau'u ae o lo'o maualuga le fa'aosoina pe a fa'atusatusa i afi fa'atosina.Faiga fa'avevela i le taimi nei e tu'ufa'atasia ai uiga sili ona lelei o afi tiso e fa'amautinoa ai le maualuga o le lelei ma le maualalo o fa'amu.

O loʻo faʻatatauina o Asia-pasefika o le a pulea le maketi o loʻo tuʻuina atu ai nofoaafi masani, faʻaalia le tele o le tuputupu aʻe i le vaitau o faʻataʻitaʻiga.Middle-East ma Aferika o le maketi televave faʻatupulaia i le itulagi.

Tulaga Autū Maketi

Atina'e ole Alamanuia tau Ta'avale ma le fa'atupuina ole E-pisinisi, Faufale, ma Galuega Fa'atauga i le tele o Atunu'u ole Lalolagi.

Ua fa'amauina le tele o le fa'atupulaia o pisinisi tau ta'avale i tausaga talu ai, ona o le fa'aofiina o ta'avale e lelei le fa'aaogaina o suau'u fa'atekonolosi ma fa'atekonolosi.O kamupani eseese e pei o Tata Motors ma Ashok Leyland o loʻo faʻalauiloaina ma atinaʻe a latou taavale faʻatau pisinisi i le tele o maketi o le lalolagi, lea ua faʻaleleia ai le tuputupu aʻe o le maketi o le lalolagi.O lesi foi mea,

Ia Novema 2021, ua faalauiloa ai e le taavale a Tata Tata Signa 3118. T, Tata Signa 4221. T, Tata Signa 4021. S, Tata Signa 5530. S 4×2, Tata Prima 2830. K RMC REPTO, Tata Signa 4625. S ESC a Medium Ma

O le maketi o auala masani a le diesel, o loʻo faʻauluina e le faʻaogaina ma atinaʻe i le fausiaina ma pisinisi e-pisinisi, e foliga mai o le a molimauina le tele o le tuputupu aʻe i le lumanaʻi lata mai, faatasi ai ma avanoa lelei e tatalaina i totonu o atinaʻe ma vaega faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga,

I le 2021, o le tele o le maketi faʻatau oloa a Initia e tusa ma le USD 250 piliona.Na faʻatatauina o lenei maketi o le a faʻatupulaia i le USD 380 piliona i le 2025, i se fua faatatau faʻaletausaga faʻaletausaga i le va o le 10% i le 12%.

Ole mana'oga mo le tiso auala masani o lo'o fa'amoemoe e fa'atupula'ia i luga o le vaitau fa'ata'ita'i ona o le fa'ateleina o galuega faufale ma galuega faufale.Ole fuafuaga ole One Belt One Road a Saina ose galuega fa'atauva'a e fa'amoemoe e fausia se maketi tu'ufa'atasi ma fa'afanua i le lalolagi atoa e ala i auala, nofoaafi, ma auala o le sami.E le gata i lea, i Saudi Arabia, o le Neom Project e faʻamoemoe e fausia se aai atamai i le lumanaʻi ma le umi atoa o le 460 kilomita ma le aofaʻi atoa o le 26500 sikuea kilomita.O le mea lea, ina ia puʻeina le faʻatupulaia o le manaʻoga mo afi afi i le lalolagi atoa, ua amataina e le au gaosi taʻavale fuafuaga e faʻalautele a latou pisinisi gaosiga afi afi i totonu o itulagi e ono tutupu i le vaitau o faʻataʻitaʻiga.

Fa'asologa o Maketi (1)

Asia-Pasefika e foliga mai o le a Faʻaalia le maualuga o le tuputupu aʻe i le taimi o le Vaitaimi

Fa'afanua, Asia-Pasefika ose ta'uta'ua itulagi i le maketi CRDI, soso'o ma Amerika i Matu ma Europa.O le itulagi o Asia ma le Pasefika o loʻo faʻatautaia tele e atunuu e pei o Saina, Iapani, ma Initia.O le itulagi o loʻo faʻamoemoe e pulea le maketi e avea o se taʻavale taʻavale, ona o le faʻateleina o le gaosiga o taavale i tausaga taʻitasi i le tele o atunuʻu i lenei itulagi i le vaitau o faʻataʻitaʻiga.O loʻo faʻatupulaʻia le manaʻoga mo le faʻaogaina o auala masani a le diesel i totonu o le atunuʻu ona o le tele o mea, e pei o kamupani o loʻo ulufale faʻapaʻaga mo le atinaʻeina o oloa fou ma tagata gaosi oloa o loʻo faʻatupeina i galuega R&D.O lesi foi mea,

I le 2021, na faʻatupeina e Dongfeng Cummins le CNY 2 piliona i poloketi R&D mo masini mamafa i Saina.O loʻo faʻatulagaina e fausia se laina faʻapipiʻi atamai afi mamafa-tiute (e aofia ai le faʻapotopotoga, suʻega, faʻapipiʻi, ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi), ma se faleoloa faʻaonaponei, lea e mafai ona faʻataunuʻuina le gaosiga faʻafefiloi o afi kasa masani ma le 8-15L diesel.
E ese mai i Saina, o le Iunaite Setete i Amerika i Matu o loʻo faʻamoemoe e molimauina le maualuga o le manaʻoga mo le faʻaogaina o alalaupapa masani.I le lua tausaga talu ai, o le tele o taʻavale na faʻalauiloaina taʻavale diesel eseese i le Iunaite Setete, lea na matua talia lelei e le au faʻatau, ma o le tele o tagata gaosi oloa na faʻasalalau a latou fuafuaga e faʻalautele a latou faʻataʻitaʻiga diesel.O lesi foi mea,

Ia Iuni 2021, na toe faʻalauiloa ai e Maruti Suzuki lana afi 1.5-Liter diesel.I le 2022. le Indo-Iapani ta'avale ua fuafua e fa'alauiloa se BS6-tausi 1.5-lita afi tiso, lea o le a fa'ailoa muamua ma le Maruti Suzuki XL6.

O le faʻatupulaia o le manaʻoga mo afi afi ma faʻaauau pea le faʻafaigaluegaina i tekinolosi afi o loʻo faʻateleina ai le manaʻoga o maketi, lea e faʻamoemoe e tupu atili i le vaitau o faʻataʻitaʻiga.

Tulaga Autū Maketi (2)

Fa'afanua Tauvaga

O lo'o tu'ufa'atasia le maketi o le tui fa'ameamea masani a le diesel, fa'atasi ai ma kamupani tetele, e pei o Robert Bosch GmbH, DENSO Corporation, BorgWarner Inc., ma Continental AG.O loʻo i ai foi i le maketi le i ai o isi kamupani, e pei o Cummins.Robert Bosch o loʻo taʻitaʻia le maketi.O lo'o gaosia e le kamupani le auala masani mo afi penisini ma le tiso i lalo o le vaega o le powertrain o le vaega o pisinisi mobility solutions.O faʻataʻitaʻiga CRS2-25 ma CRS3-27 o auala masani e lua e ofoina atu i le solenoid ma Piezo injectors.O le kamupani o loʻo i ai se malosi malosi i Europa ma Amerika.

Continental AG o loʻo umia le tulaga lona lua i le maketi.I le taimi muamua, na faʻaaogaina e Siemens VDO le fausiaina o auala masani mo taʻavale.Ae ui i lea, na maua mulimuli ane e Continental AG, lea o loʻo ofoina atu i le taimi nei le faʻaogaina o masini afi masani mo taʻavale i lalo o le powertrain division.

· I le masina o Setema 2020, Weichai Power, le kamupani sili ona tele a Saina e gaosi taavale afi, ma Bosch na siitia le malosi o le Weichai diesel engine mo taavale mamafa faapisinisi i le 50% mo le taimi muamua ma faatuina se tulaga fou o le lalolagi.E masani lava, o le malosi o le vevela o le afi a le taavale faʻapisinisi mamafa e tusa ma le 46%.Weichai ma Bosch o loʻo faʻamoemoe e atiaʻe pea tekinolosi mo le puipuia o le siosiomaga ma le tau.


Taimi meli: Tes-08-2022